Welkom op de plaats Buro Zaak

Buro Zaak van het Centrum geniet van een uitzonderlijke geografische situatie. Geplaatst temidden van een belangrijk autowegennetwerk, vlakbij de strategische steden en de historische monumenten.

Immers is een van de talrijke historische monumenten de Brug Kanaal van het Centrum dat open voor de scheepvaart sinds 2002 is, maakt de lift aan boten van Strépy-Thieu reeds deel van ons erfdeel uit; zijn nieuwheid zal altijd een voorwerp van aantrekkingskracht voor de toekomstige generaties zijn. Aanvankelijk met zijn 117 meters top en zijn 73.15 meters van afkoop van hoogteverschil, zal hij zeer waarschijnlijk nog lang de grootste lift aan boten aan de wereld blijven, vervolgens want de technologie die wordt uitgevoerd, zit symbool van de know-how van de Belgische Bouwkunde van de 20e en 21e eeuwen.

Uiteindelijk omdat deze reusachtige investering in het lek op tijd voor met betrekking tot ontwikkeling van een andere weg van vervoer voor onze goederen, zachter en eerbiediger van het milieu zal blijken.

De kantoren

Een virtueel kantoor

Als uw activiteit geen permanent kantoor eist, kunt u de adressen van Buro Zaak van het Centrum gebruiken.

Meer informatie

Uitgerust kantoor

Buro Zaak van het Centrum, stelt u talrijke ruimtes van werk voor die aan de configuratie van uw structuur worden aangepast.

Meer informatie

Vergaderzaal

Buro Zaak van het Centrum laat u toe om uw vergadering of anderen te beleggen, in ergonomische en super uitgeruste zalen.

Meer informatie